Coaches

Kevin

Kevin Velghe - OOIGEM

Zin om gitaar of basgitaar te spelen? Dan ben je bij Kevin aan het juiste adres. Hij leert je alles van bij het begin tot in een gevorderd stadium. Je kan er proeven van een brede waaier aan stijlen: van pop tot rock, van funk tot blues en metal. De ideale coach om de volledige basis van jouw instrument te beheersen.

Wielsbeeksestraat 50
8710 OOIGEM

 
David

David Courtens - DEERLIJK

Zowel beginnende als gevorderde drummers die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen kunnen bij David terecht. Kies je voor een brede algemene aanpak of focus je liever op een specifiek genre of technieken? Hij stippelt samen met jouw je traject uit, zodat je iedereen in ‘no-time’ versteld doet staan!

Engelstraat 1
8540 DEERLIJK

 
Toon

Toon Bellemans - HARELBEKE

Bezeten door muziek gaat Toon door het leven. Hij ademt muziek als het ware in en uit. Als ervaren zangcoach kan je bij hem terecht om het meest persoonlijk instrument te leren bespelen : jouw eigen stem! Ontdek bij Toon dat muziek alles mogelijk maakt en er geen leven meer is zonder!

Olmenlaan 1
8530 HARELBEKE

 
Jean-Luc Demurie

Jean-Luc Demurie - INGOOIGEM

Wil je de passie voor gitaar ontdekken en zoek je meer dan louter informatie en het instrument bespelen? Jean-Luc kan voor jou de ideale gids zijn op jouw pad binnen de wereld van gitaarmuziek. Zijn filosofische kijk op liedjes om ze gevoelsmatig te spelen is zijn handelsmerk.

Blommestraat 8
8570 INGOOIGEM

 
 

kabaal-coach worden?

Lijkt het jou iets om KABAAL-coach te worden?
Contacteer ons en we komen bij jou langs op gesprek!